Våre tjenester
finner du her
Norteko Anlegg skaper muligheter
Scroll deg ned

Graving av skap

Norteko Anlegg AS er ikke bare spesialister innen anlegg og fiber, men vi har også stålkontroll på graving. Graving av skap, f.eks fiberskap eller strømskap er en av tjenestene vi utfører for våre kunder på jevnlig basis.

Graving av fiberanlegg

Norteko Anlegg AS har lang erfaring med graving av fiberanlegg og har flere prosjekter hvor vi bistår våre kunder på dette området. Som spesialister innen fiber, graving og anlegg er vi stolte av å kunne si at arbeidet utføres med høy faglig dyktighet.

Nedsetting av kummer

Norteko Anlegg AS utfører utskiftning og nedsetting av kum. Våre kunnskapsrike medarbeidere har all nødvendig kunnskap og erfaring for å utføre dette arbeidet etter boka.

Legging av rør

Norteko Anlegg AS har bred erfaring innen graving, anlegg og fiber. Legging av rør er også et ekspertise-område vi leverer til våre kunder – trygt og effektivt. 

Innmåling av grøfter

Norteko Anlegg AS kan bistå i prosjekter eller arbeid hvor det behøves innmåling av grøfter. Kontakt oss for en hyggelig prat eller befaring av jobben som skal utføres.

Nedsetting av stolper

Norteko Anlegg AS har all nødvendig kunnskap og redskaper tilgjengelige for nedsetting av stolper, i alle slags underlag. Alt av arbeid utføres av kvalifisert personale og med det korrekte utstyret. 

Snømåking

Visste du at Norteko Anlegg AS også tar oppdrag innen snømåking? ingen jobb for stor, ingen for liten. Vi har mange faste avtaler på rydding av snø og har kapasitet til flere prosjekter, både enkeltoppdrag og rutinemessig utføring av snømåking.